2018. február 20., kedd

Update 2018

Sziasztok! Újra itt köszöntelek titeket és nagy visszaérőként elmondhatom, hogy mindig egy aktuális update bejegyzéssel teszem ezt, úgyhogy nem is szeretném megtörni ezt a hagyományt:)

2018 van, de gondolom ezt ti is pontosan tudjátok. Mióta nem találkoztunk virtuálisan újból jó sok minden történt itt a csodaerdő szélén. Először is Dorkáról néhány szó: Gyönyörű, okos dumagép lett, aki teljesen önállóan étkezik, öltözik és szobatiszta, úgyhogy szeptembertől Pillangó csoportos óvodás nagylány lesz. Dávidka számomra is hihetetlen de betöltötte az 1 évet, jár, sokat beszélget ő is, és nagyon ügyesen tudnak már együtt játszani. Igazi zsivány testvérpáros lett belőlük. 



A felnőttekről is néhány gondolat: a férjem szakmát, életutat váltott, maga mögött hagyta a vendéglátást és rendvédelmi szervnél van. Emiatt sokszor van kiképzésen, sokat tanul és van hogy az ország más pontjára van vezényelve, de még abszolút a bírható kategória. Velem továbbra is minden rendben, még mindig jól érzem magam az anyuka szerepben. 
Itt engedjétek meg, hogy bemutassam kiscsaládunk legfiatalabb tagját, a harmadik kis csodánkat, a jelenleg 18 hetes magzatot, Bencét. 



Csoda ő nekünk, hiszen aki ismeri az előéletünket tudja, hogy évekig sikertelenül próbálkozunk a gyermekvállalással, majd egy szuper doki és egy szemfelnyitó diagnózis után megérkezett hozzánk Dorka, majd nagy meglepetésünkre Dávid és most megint csak nagy meglepetésünkre Bence.

Mindig is nagycsaládot szerettünk volna, boldogok vagyunk, hogy sikerül is. Ám tény,hogy 3 év alatt születik 3 babánk, ráadásul mind a 3 császármetszéssel, ez kicsit talán kockázatos az én egészségemre nézve, de szuper orvosaim vannak, akik mindent megtesznek értünk. 

Bence érkezésének híre kicsit váratlanul ért, nem gondoltam, hogy ilyen hamar újra átélhetem a várandóságot, de mindenképp nagy öröm és boldogság. Bevallom én kislányt szerettem volna talán egy picivel jobban, de mivel olyan szerencsés vagyok, hogy van lányom is és fiaim lesznek, így nem volt olyan nehéz túltenni magam azon, hogy nem kislányt hordok a szívem alatt. 

Sokan ijesztenek, hogy milyen nehéz lesz 3 pici gyerekkel, tény hogy nem lesz egyszerű, de hiszem hogy a kis korkülönbség a javukra fog válni. 

Ezzel az update bejegyzés véget is ért, hiszen jelenleg itt tartunk. Hamarosan új bejegyzések várhatóak, remélem továbbra is találkozhatunk itt, és nagyon várom a hozzászólásaitokat is. Sziasztok:)

1 megjegyzés:

  1. Fantasztikusak vagytok! És Bencével totálisan teljes család lesztek és biztos, hogy meg fogtok oldani mindent, 3 kicsi gyerek ide vagy oda! :*

    VálaszTörlés