2018. május 18., péntek

Ti kérdeztétek!: "Mizujs Velünk?"

Először is sziasztok! A nagy és hosszú csend ellenére a blog kitartó olvasói néha napján írnak, hogy mi a helyzet, lesz-s folytatás, hogymint vagyunk. 

A válasz pedig annyi, hogy köszönjük jól vagyunk, minden rendben velünk. 

Szoktátok azt is kérdezni, hogy milyen az élet két ennyire kicsi gyerekkel? Hát milyen is lenne?:) Kalandos a javából. Dávid 1 év és 3 hónapos, Dorka 2 és fél éves. Bence babával pedig a terhesség 30. hetében járok. A napi rutinunk két gyerekkel szépen kialakult, de hamarosan újra a feje tetejére fog állni az életünk és úgy gyanítom, most is kelleni fog jó pár hónap, amire rendezzük a sorainkat, amire újra kialakul egy új, immáron három gyerekes napi rutin. 

Van aki arról érdeklődik, hogy lesznek-e még videók. A terv az az, hogy ha lesz olyan téma amiben lesz értelme megszólalni és nem a nyolcvankettedig napi vlog és mit ettem a héten videó lenne, akkor szívesen készítenék tartalmat, de jelenleg nem látok még olyan mondanivalót a mindennapjainkban, amiről érdemes lenne beszélni. Talán egy reális "milyen az élet 3 gyerekkel" téma lesz a következő mondanivalóm. 

Volt aki azt írta, hogy hiányoznak a nagyon régi smink és haul posztok még a régi blogomról. Azt kell, hogy mondjam, hogy nekem is. :) De tény, hogy a szépségápolás sokkal kisebb részben van jelen az életemben, mint mondjuk 8-10 évvel ezelőtt. Már nem tudom figyelemmel kísérni az új trendeket, és megtaláltam azt a pár terméket amit szívesen használok, manapság már nemigen kísérletezek. 

Ugyan ez az olvasóm kitért arra is, hogy a receptes és főzős tippeket, bejegyzéseket is szívesen venné tőlem. Nem mondom ez tényleg jó ötlet, hiszen napi szinten tevékenykedem a konyhában továbbra is.

Volt aki a vidéki élet kontra városi élet témában olvasna újra tőlem, azt hiszem erről lenne mit írnom, ez jó ötlet.

Egy kedves régi törzs olvasóm pedig terhesség, babázás gyermeknevelés fronton kért segítséget többször is már, úgyhogy talán erről is lenne mondanivalóm. 


Mit gondoltok? Neked esetleg lenne bármilyen kérdésed felénk?:) 

A poszt végére jöjjön néhány aktuális kép a csodaerdő széli kis életünkről:) 





Sziasztok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése