2014. szeptember 20., szombat

Teszt: Yankee Candle

Sziasztok!


Szinte napra pontosan egy éve készítettem egy hasonló bejegyzést, amit itt olvashattok. Most újra olyan idő van már, hogy kedvem van gyertyázni, illetve egyre hamarabb sötétedik, így már van hangulata a kuckózásnak.

Most 5 Yankee Candle tart-ot mutatok be nektek.


2 őszi illat is kiválasztásra került, így első körben ezekről lesz szó:

Ginger Dusk:

 

Erről az illatról nem elsősorban az ősz jut eszembe, ez tény. Kissé citrusos illat elsőre, ami számomra nem teljesen összeegyeztethető az esős napokkal, de a háttérben azért megvillan a gyömbér meleg, erőteljes illata, ami már rögtön bensőségessé teszi az összhatást. Én azt tapasztalom amikor ezt a tart-ot égetem, hogy nagyon üdítő, friss illata van, amely számomra nagyon élénkítő, így leginkább akkor használom, ha még otthon dolgoznom kell egy kicsit este vagy még későig talpon kell lennem. Ajánlom ezt az illatot, de nem igazán azoknak, akik az őszi hangulatot akarják becsempészni a lakásukba.

Én általában az íróasztalon égetem:


Honey Glow:

                                                                                                                                            
Nekem idén ez az igazi, nagybetűs ŐSZ ILLAT! Már a címke is magával ragadó és pontosan ezt nyújtja az illat is. Kellemes avar, erdő és valamiféle édes illatkavalkád, amely nyugodt és nagyon hangulatos is. Igazán ajánlom őszi estékre amolyan aláfestésnek, egyszóval: ISTENI! (és a színe: igazi aranybarna, imádom!)


Most jöjjenek a nem őszi illatok: Baby Powder:


Én személy szerint imádom a babpúder illatot. Aki még így van ezzel, az nagyon fogja szeretni ezt a wax-ot. Nagyon erős, mégsem tolakodó, tiszta és friss kompozíció, amely 100%-ban visszaadja a várakozásokat. Ezt az illatot én hangulattól függetlenül, a nap minden szakában égetem, mivel nagyon kellemes, de nem túl karakteres. Most épp a Glamour napi kuponok tervezgetésénél használtam:


Eljutottunk az egyik legkedvencebb illatomhoz: Soft Blanket:


Nálam ez az igazi finom, puha otthon illat. Imádom ha ez az illat fogad, így mi ezt főként az előszobában égetjük. Nagyon kellemes, szintén nem tolakodó, de mégis meghatározó illat. Ha megérzem ezt az illatot, akkor kedvem támad pizsibe bújni és csak lustizni, a puha és jó illatú takaróban, úgyhogy nagyon illik rá a neve. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nekem az egyik kedvencem. 


Az igazi leg-leg-leg kedvencebb Yankee illatom: Clean Cotton:


Az a bizonyos tiszta ruha illat, amit én imádok. Ezt már sokszor bevallottam nektek, tag és más személyes bejegyzésekben. Tiszta, szélfútta illat, ami nagyon kellemes, de erőteljes ahhoz, hogy akár egy lakás meghatározója legyen. Nálam mindig ez ég a hálóban elalvás előtt, nagyon megnyugtat. Azt hiszem ez örök kedvenc lesz nálam.


Biztosan mindenki ismeri már a tart-ok használatára vonatkozó dolgokat, így erről nem is írnék. Arról viszont igen, hogy én egy-egy időszakban több illatot is szeretek használni, így igyekeztem beszerezni több párologtatót is, így erről is szeretnék írni. Vettem én már több ezer forintért is, de higgyétek el ugyan olyanok mint az eurós boltban kapható, sokkal(!) olcsóbb kiadások. Én, ahogy az a képeken látszik is, minden illatot másféle párologtatóban használtam. A piros-fehér rénszarvasos Tesco-s, tavaly téli és ha jól emlékszem ezer forint körüli áron volt. Nagyon szeretem, nagyon cuki, remélem idén is lesz. A többi főleg 290 forintos boltokból van, és ezen a csodásan alacsony áron kapható, érdemes szétnézi ezekben az üzletekben, én már közel tíz különbözőt szereztem be.

Az illatokat egyébként a www.yankeegyertya.hu oldalról választottam, ahol a tart-ok darabja 450 forint, de akcióban olcsóbbakat is lehet találni.









1 megjegyzés:

  1. Én is szeretnék majd hamarosan beszerezni párat, csak még nincs meg hozzá a tökéletes fehér párologtató :)

    VálaszTörlés