Ma egy nagy mumust elkészítését írom le nektek. A rántott sajthoz kell egy kis konyhai rutin, mert nagyon könnyű elrontani és akkor a sajt szétfolyik sütés közben, ami nem olyan gusztusos, plusz még kárba is vész a finom sajt.
Minden a panírozáson múlik. Az én módszerem: a panírozás megkezdése előtt kicsit bevizezem a sajtok felületét, így könnyebben ragad rá a panír. Aztán lisztbe forgatom, tojásba és a prézlibe. Aztán mehet vissza a tojásba , jól bele kell forgatni aztán újra a prézlibe. Minden oldalát a sajtnak jól bele kell nyomkodni a panírba, ne látszódjon sehol ki a sajt, mert ott ki is tud sütés közben folyni.
A másik titka, hogy az olaj a sütésnél tényleg jó forró legyen.
Ha ezekre odafigyelünk akkor kicsi az esély rá,hogy a sajtunk sütés közben szét folyjon.
NNNNNNEEEEEE.megorulok :)) imàdom a ràntott sajtot.....
VálaszTörlésmi is:)
Törlésbakker ma két almát ettem és egy naritxD ezek a képek meg ahw *-* és amúgy milyen sajtot használsz hozzá? Direkt rántani valót ?:)
VálaszTörlésgyümölcsnapod volt? vagy miért?
Törlésez sima mezei trappista, azt használom általában ami itthon van...
Köszi :) diétázok :)
VálaszTörlés