2017. június 23., péntek

Update 2017 nyár

Sziasztok!

Mi mással is kezdhetném a blog újraélesztését, mint egy update poszttal. 

Most 2017 június 23. van, tombol a nyár és újra írok. Nem is lehetnék jobb helyen. A csodaerdő széli kisházunkat teljesen belaktuk, egész nap boldog (vagy épp hisztis) gyermekhang tölti meg. 

Dorka óriási nagylány lett, elmúlt 20 hónapos, vidám, élvezi a kertes ház összes előnyét. Egész nap kint van, medencézik, cicázik, homokozik, egyszóval olyan gyerekkora van, amit az előző 14. emeleti lakásunkban nem tudtam volna megadni neki. Kint eszik a teraszon, irtó barna és igen, irtó koszos is. De valahogy azt érzem, hogy ez így van jól. A képek minden bizonnyal önmagukért beszélnek. 





Dávidka is nagy fiú lett, elmúlt 4 hós, 9 és félkilós és 72 cm.....Óriási pasi, ő az én kis minikidobóm <3
Nagyon boldog baba, mindig mosolyog, kedves, türelmes. Óriási szerencsém van vele(is). 



Nagyon jó testvérek, nagyon boldog vagyok velük. Minket számomra is hihetetlen módon elkerült a testvér féltékenység, Dorka igazi anyatigris lett. Mindentől óvja, védi a tesóját. 

Én és a férjem is nagyon boldogok vagyunk, bár tény hogy nagyon fáradtak is. Sokszor megyünk egymásnak a fáradtság, vagy a mindennapi gondok miatt, de mégis valahogy mindig újra összebújva kötünk ki. És szerintem ez a lényeg. 

A ház alakul, lassan de biztosan haladunk a felé, amit elképzeltünk. Van még bőven teendő, de már most nagyon jó érzés kint lenni. A füvesítés hosszadalmas volt, de szerintem megérte.Annyira csodaszép zöld:)


A bloggal komoly terveim vannak, frissíteni, komolyabbá szeretném tenni a kinézetet, illetve kacérkodom a videózással is.

Ha elolvastad és tetszett a bejegyzés, akkor kérlek kommentálj vagy nyomj a facebookon egy lájkot, hogy lássam, hogy itt vagytok velünk.  Köszönöm:)

6 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy visszatértél 😄 A ház tényleg csodaszép lett, most először gondolom úgy, hogy talán nekünk is kertes házban kellene családot alapítanunk. Persze ez még odébb van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Milyen az élet Nyíregyen? Jól vagytok? Ha rám hallgatsz mindenképp kertes házban neveljetek gyerekeket, ha megtehetitek.

      Törlés
    2. Köszi, jól vagyunk 😊 Nagyon szeretünk Nyíregyházán lakni. Már felvetődött, hogy tényleg kertes házat fogunk nézni. Több szempontból is jobb lenne, de én nem szeretnék nagy kertet.

      Törlés
  2. Szuper h írsz!! Követem 😊😉 és tényleg szép a ház!!!!! 🤗

    VálaszTörlés