2016. október 26., szerda

Kisfiunk lesz....Dávidka úton

"Kíváncsiak a kis tesó nemére?"-kérdezte az ultrahangos doki a 18.héten. Hát hogy a madárcsicsergésbe ne lennénk már kíváncsiak, EZÉRT jöttünk meg persze, hogy minden okés-e. Hál istennek minden nagyon rendben van, a doki szerint ez egy "remek baba"...ha ő mondja:) Szóval kíváncsiak voltunk persze, így megmutatta.....a szemem előtt volt a monitoron a nagyon is szembetűnő bizonyíték. Hogy sírtam-e? Igen, sokat, rengeteget. Nagyon nagy boldogság az, hogy a művésznő mellé érkezik egy kisöcsi, egy kispasi, egy Dávidka. Lesz egy vegyes páros:)

A leendő keresztanyukával! A keresztapuka fotózott:)


Nagyon kettős érzés egyébként, mert a kislányokat ismerem, tudom hogy kell pelenkázni, öltöztetni, megnyugtatni, bolondozni, hiszen lány vagyok én is.Vajon hamar belerázódok egy kispasi lelkivilágába is? Remélem. Várom a fiús játékokat, a fiús programokat, úgy az egészet nagyon várom.

Dorkát is igyekezzük felkészíteni a kistesó érkezésére, már amennyire egy 1 éves gyereket fel lehet. Kapott egy édes kisbabát, babakocsit, hihetetlen látni, hogy milyen pici még ő is mégis milyen gondoskodó, mennyire szereti a kisbabáját.


Nagyon izgalmas időszak vár ránk, ami biztos nem lesz egyszerű, de most azt érzem, hogy értük mindent végigcsinálnék. Legyünk túl a költözésen, legyek túl az újabb császáron, aztán induljon a nagy közös kalandunk.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó egészséget nektek minden rendben lessz.Egyébként Dorka szülinapjáról nem lesz poszt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük:) Persze, hogy lesz:) Már készül:)

      Törlés
  2. Szuper nővérkéje lesz Dávidkának. :)
    Kispasi pelenkázásnál "csak" egy trükk van, a fütyike álljon lefelé. :D Szerintem könnyebb pelenkázni, mint egy kislányt. :D

    VálaszTörlés
  3. Annyira nagyon mesébe illő az életetek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Aranyos vagy, de azért ti se panaszkodhattok....milyen jó lesz majd a kis tanyátokon<3

      Törlés
    2. Az tuti, csak tartanánk már ott.. :)

      Törlés