2016. szeptember 19., hétfő

Az első szülinap közelebb van már, mint gondolnám...

Dorka október 8-án 1 éves lesz.... Hogy mi van? Pedig esküszöm, hogy most született.

Életem egyik legfontosabb napja volt 2015.10.08., úgyhogy az első évfordulót, az első szülinapot legalább ekkora izgatottsággal várjuk. Várjuk mi szülők:) Dorkának csak egy vélhetően boldog nap lesz a sok közül, de nekünk....nekünk a szívünk fog össze-vissza csavarodni/ragyogni és persze sírni fogok, sírni, egyrészt örömömben, másrészt bánatomban, hogy az első csodás év már el is telt.

 Ezerrel folynak az előkészületek, a buli szervezés. Megvásároltam az összes party kiegészítőt, megrendeltük a tortát és a buli ruhát, illetve beszereztük az ajándékokat is. A partymeghívókat a napokban kapják kézhez az érintettek, úgyhogy teljes a készültség. Joggal kérdezhetitek, hogy mire ez a nagy izgalom, hiszen mégsem diplomaosztója lesz a lányomnak. Nem, valóban nem, hanem az első szülinapja, az első és egyetlen olyan szülinapja amit egyedül, tesó nélkül élhet át, és mint olyan, azt gondolom, hogy igenis ez nagyon jelentős pillanat. Most még csak az övé minden figyelmünk, most még csak "ő a fontos" (persze értsétek jól), most még mindenki csak rá figyel.
Persze tudom, hogy ő nem fog emlékezni jószerint ebből semmire, de azt érezni, tudni fogja, hogy ez róla szól, idővel, évek múlva a fényképek visszanézésekor pedig szeretném ha egy igazi szép, boldog napot láthatna vissza.

A koncepció mi más lehetne, mint Minnie Mouse mindenhol.  De tényleg mindenhol. Falon, tányéron, szalvétán, ruhán, tortán.



A torta ilyen lesz, persze Dorka névvel:



A ruha pedig ilyen, szintén Dorka névvel:


Természetesen a buli után jövök majd egy képes élménybeszámolóval is:) Már alig várom a meglepődöttséget látni a kis arcán <3

3 megjegyzés:

  1. Biztos hogy szupppper szülinapja lesz!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Jujj nagyon szupi lesz :) S igen, olyan hamar eltelik az egy év :( S Beni ugyan most 15 hónapos, de már a második szülinapján gondolkodom. Meg az első karácsonyán az új házban, amikor kicsit többet fog már ebből felfogni mint a tavalyiból :) Egy anya mindig tervez (szerintem :))

    VálaszTörlés
  3. Biztos szuper szülinapi buli lesz, és az a kisruha valami hihetetlen cukii. ☺ Ha kislányom lesz, biztosan én is ilyen ruhát rendelek majd neki.

    VálaszTörlés