2016. március 21., hétfő

Az ötödik Mommy Mia Box

Egy szép csütörtöki napon, egy nappal Dorka agyhártyagyulladás elleni második oltása után megérkezett az ötödik, ám nekünk csak a negyedik Mommy Mia Box-unk. Az egyikről (és szerintem a legjobbról) épp a szülés miatt maradtam le, bár így visszagondolva ért akkor minket elég meglepetés:)

Szóval a doboz: Délelőtt jött az email, hogy délután 4-5 között számíthatunk a csomagra, úgyhogy nem is vártuk hamarabb, sétáltunk, vásárlás volt a program. Fél 4 körül értünk haza, hívott a futár, hogy erre jár, itthon vagyunk-e.

Végre meg is érkezett a várva várt doboz, ez volt az első olyan, amit már Dorka is nagyjából tudott értékelni, mivel már kíváncsiskodott a bontogatásnál.


A tartalom:


Nézzük is szépen sorban:

Naurel kismama magazin és Ella's Kitchen- első ízek körtepüré:

A kiadvány számomra nem volt sem túl hasznos, sem túl aktuális, így egy kedves kismama barátnőmnek, Verusnak adtam:)


A körte egyébként is nagy kedvenc Dorkánál, és régóta eszik gyümölcsöket, így ezt is nagy örömmel fogadta, ízlett neki nagyon:) A termék nagyon praktikus, emellett igazán megnyugtató, hogy bio és organikus, úgyhogy biztosan fogunk még találkozni a márkával.



COLO Levendula virágvíz BIO 50 ml:

Gyulladáscsökkentő, nyugtató virágvíz, férjem kezdte el használni a bőrén, eddig jónak tűnik, de tapasztalatokat majd hosszas használat után tudok mondani. Annyi biztos, hogy az illata tényleg tökéletesen tiszta levendula, nagyon erőteljes és könnyen felvihető a bőrre a pumpás kiadás miatt. Magamtól soha nem választottam volna ezt a terméket, így ennek tényleg örülök, hogy a csomagban volt, mert kicsit tágul a világom:)



 Dorkának nagyon tetszett a termék, rögtön ezt kaparintotta meg, szinte ki se engedte a kezéből:)


Tranquini- Relaxációs ital, 250 ml:

Ezt a bontogatás után rögtön meg is kóstoltuk a férjemmel (nem elsőre), hát nem volt rossz, de lazábbak vagy stresszmentesebbek most sem lettünk ettől, úgyhogy nem hiszem, hogy fogunk vásárolni ilyet az üzletekben.



 JudyArt masnis fejpánt és húsvéti színező:

Nagyon aranyos és szuper kialakítású fejpánt. Nagyon tetszik, jól is áll Dorkának, a húsvéti locsolóváró szett elmaradhatatlan tartozéka lesz:) ( a színező és az egész design szuperötletes!)


 Ugye milyen cuki?:)




Caillou-Mint Apa -meséskönyv:

Mivel Dorka tiszta Apukája, így itt telitalálat a könyv. Aranyos, könnyen olvasható, egyszerű mondanivalójú mese, szerintem szeretni fogjuk, bár az kicsit csalódás, hogy füzet kivitelű, jobb szeretem és szerintem szebb is a kemény kötés.




Max Factor Max Colour Mini körömlakk kék színben:

Sajnos ez a lakk nekem csalódás, mind méretében, mind színében. A kék egyáltalán nem színem, úgyhogy ebből is ajándék lett a végén.


Ennyi volt a dobozban a teljes kiszerelésű termék, ezeken kívül már csak kuponokat és termékmintákat kaptunk. (számomra azok nem minősülnek a tartalom részének, így nem is látom értelmét bemutatni)

Azok akik előfizettek vagy eddig minden dobozt megrendeltek, ők kaptak egy VIM ( Very Important Mommy) kártyát is névre szólóan, amelyhez egy titkos tagság is jár, melyről én sajnos lemaradtam eddig. Remélem, hogy a következő dobozban nekem is ott fog lapulni:)

Illetve az előfizetők egy plusz termékkel (teljes kiszerelésű krémmel) is többet kaptak, erről azomban én nem tudok nyilatkozni.

Vélemény:

Nem volt szerintem akkora durranás a doboz, mint amit vártam, legjobban a fejpántnak és a körtepürének örültem. Megérte-e az árát? Nem hiszem, de aki megrendel egy ilyen dobozt, az azzal tisztában van, hogy lehet, hogy csalódni fog. Így emiatt én nem vagyok mérges vagy kevésbé lelkes a következő dobozzal kapcsolatban. Várom és biztosan meg fogom rendelni azt is.

5 megjegyzés:

  1. Nekem is csalodas volt, a fius csomag is..:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, reméljük a következő jobb lesz....

      Törlés
  2. Habár én még nem rendeltem sose, azért csak buzizza mindig az agyam a dolog, de eléggé úgy tűnik, a dobozok színvonala folyamatos csökkenésben van. Várok az igazán meggyőző kulcsszavakra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is mindig izgatja a fantáziámat, ezért is rendelem meg mindig.....szó mi szó,jól ki van ez találva:)

      Törlés
  3. Kedves Niki, köszönöm. Hamarosan egy poszt formájában olvashatod a válaszaimat:)

    VálaszTörlés