2015. február 9., hétfő

Labello Lip Butter-Coconut

Sziasztok!

Olyan régen írtam már terméktesztelős bejegyzést. Ez a mostani sem lesz igazából az, inkább amolyan első benyomások, hiszen nem régóta használom még a szóban forgó terméket. 

Még péntek reggel lepett meg a kolléganőm ezzel a cuki csomaggal: 


A sok finomság mellett egy isteni kókuszos Labello Lip Butter is ott lapult a kedves csomagban. 


Mondanom sem kell, hogy mostanában kókuszlázban égek! Mikor kibontottam annyira megörültem, hiszen nem az a tolakodó, durva, édes kókusz illat fogadott, amire egyébként kissé félve vártam, hanem egy sokkal letisztultabb, egyáltalán nem tömény kókuszosság. 

Az állaga is kissé másabb, mint amit elsőre vártam. Másabb, de talán jobb. Azt gondoltam, hogy lágyabb, krémesebb a termék, de ez nem így lett. Sokkal inkább egy olyan anyag, ami tartja magát, valóban vajas, de mindezt kissé keményebb kivitelben. Azt érzem egyébként folyamatosan, hogy szinte kiabál, hogy érintsem meg:)


Ami számomra a legjobb, hogy ettől nem kell köhögnöm. Sok olyan Labello van, amitől szinte megfulladok, ha használom. Ti tapasztaltatok már ilyet? Gondolom, hogy valamilyen mesterséges adalék miatt. Ennél ezt nem tapasztalom szerencsére, bár tény, hogy azért nem a legjobb megoldás ez a kézzel belenyúlkálás. 

A hidratálása egyébként remek, valóban puha és élettel teli ajkakat varázsol, aminek a tesztelésére azt gondolom, hogy a mostani időkitűnően alkalmas. Fúj a szél, hideg van és az ajkaim hidratáltak. Ez azért elég szuper, nem?

Erről a termékről annyit tudok, hogy már a DM üzletekben is elérhetőek, négyféle kivitelben.  Van ugye ez a kókuszos, az eredeti, málnás és vaníliás kivitelben és az ára 849 forint.


Várom a ti véleményeteket is! Ha megvan neked és imádod, akkor azért írj, ha nem akkor azért:)

1 megjegyzés:

  1. Szia Csilla :)

    En a belenyulkalas miatt azt hiszem, nem fogok venni ilsen tipusu szajkenceket sajnos :( Maradok a jol bevalt kedvencemnel.

    VálaszTörlés