2014. október 4., szombat

Dm Babakoffer és kistükör

Sziasztok!

Tegnap véletlenül vettem csak észre a DM-ben, éppen valami új étrend kompatibilis vacsi után kutatva, hogy bizony -bizony új vevői ajándékok vannak. Ezek nagyon megleptek, hiszen mindig nagyon figyelem az újságot és az internetes felületet, de ezekről még én sem hallottam. Gyorsan el is mentem az infópulthoz, ahol jobban szemügyre is vettem a pontokért kiváltható termékeket, ezeket:

Babakoffer és tükörKozmetikai tükör:

50 pontért lehet hozzájutni, és minden női táska hasznos darabja.


Babakoffer:

És közelebbről a tartalma: 


 • Egy nagyon cuki mesés-színező füzetecske matricákkal
 • 6 darabos pasztell kréta szett
 • Nyomdázáshoz tinta és 3 cuki nyomda 

 

A kis füzetben ennyire aranyos matricák vannak: 


Nyilván az elnevezéshez képest ez a koffer nem babáknak való, inkább néhány éves kisgyerekeknek, de én kiváltottam a kis keresztfiamnak, igaz még csak 7 hónapos lesz, de később biztos örömmel fogja használni. 

Hogy tetszenek az új vevői ajándékok? Kiváltod valamelyiket?

4 megjegyzés:

 1. A babakoffert hány pontért lehet kiváltani? Lehet, hogy ki fogom váltan a kisfiamnak :) Igaz, még csak 5 hónapos, de ha már van ilyen, miért ne, a színező később jó lesz, a nyomdát és a pasztellkrétákat pedig lehet, hogy én használom fel valami kreatív projekthez.

  VálaszTörlés
 2. Hűű a tükör nagyon kis csini, igaz van most egy kedvenc darabom, de ajándéknak sem rossz :) Az a tapasztalatom, hogy sokan sajnálnak kiadni rá pénzt, főleg a szebb darabokra, hiszen ez csak egy tükör alapon!

  VálaszTörlés
 3. Zalán Anyukája: 200 pont volt. :)
  Rita: igazad van, valóban ajándéknak is jó a tükör:)

  VálaszTörlés
 4. Jujj ezért az édi babakofferért én is beugrok holnap!

  VálaszTörlés