2014. május 20., kedd

Füstjelek



Sziasztok kitartó és kevésbé kitartó Nyuszilak olvasók!

Nem akarok hosszan írni arról, hogy miért nem voltam mostanában aktív, de van néhány dolog, ami mellett nem mehetek el szó nélkül. Voltak rossz és szuper dolgok is az elmúlt időszakban. 

A legnagyobb lélegzetvételű történés rögtön két szomorú dolog volt. Elsőnek még tavaly, egy csúnya és kegyetlen decemberi napon elvesztettük a gyermekünkként szeretett kisnyuszinkat. Bennünk nagyon mély nyomot hagyott, azóta is építgetjük újra a lelkünket. Ezt a fájdalmat eszméletlenül nehéz feldolgozni, ezt igazán csak az érti, aki elvesztette már a szeretett kisállatát. Sokat gondolkodtam, hogy a blog neve maradjon-e nyuszilak, avagy sem, ez még most tisztult le bennem. 





Abszolút nem fontossági, inkább időrendi sorrendben a következő nehéz időszakot épp most élem át, ugyanis drága nagymamám 94 évesen hagyott itt minket múlthéten. Ez már akkora fájdalom, hogy alig-alig tudok vele megbirkózni egyedül….Ezek a  történések igencsak megnehezítették a legnagyobb álmunk beteljesülését, ami nem más, hogy a családunk gyarapodjon a közeljövőben. Ez még várat magára….

 
Voltak viszont igazán lélekemelő pillanatok is ebben a pár hónapban. Megszületett az édes kis keresztfiuk Olivér, aki minden pillanatban értelmet ad a szülei és a mi életünknek is. Csoda szerelem amit érzek iránta. 


Szintén pozitív dolog az, hogy megismerhettem egy még eddig soha nem látott unokatestvéremet tegnap.


A párkapcsolatom is egyre jobb, hihetetlen, hogy az a szerelem, ami már az első percben lángoló, az hogy lehet napról–napra, évről-évre egyre csak mélyebb. A kis meglepetések, a szótlan ölelések egy nehéz percben annyi erőt adnak, hogy az leírhatatlan és megköszönhetetlen. 


A bloggal kapcsolatban el kell mondanom, hogy rengetegszer leültem a laptop elé és elterveztem, hogy írok. Nem jött össze, pedig nagyon szerettem volna. Most végre érzem magamban azt az erőt, hogy újrakezdjem. Remélem, hogy majd szívesen olvassátok a bejegyzéseket. :)

Hamarosan újra jelentkezem :)

3 megjegyzés:

  1. Én nagyon örülök,hogy újra itt vagy! :) Sajnálom, hogy ilyen rossz dolgok történtek, de gondolj arra, ők már jó helyen vannak! Semmi sem pótolhatja őket,de a szép emlékek megmaradnak! ♡

    VálaszTörlés
  2. Őszinte részvétem! Sajnos ez egyikünket sem kerüli el, se a családtag, se a háziállat elvesztése, sajnos nekem is egy évben hunyt el a nagypapám (az egyetlen nagypapám, akit ismertem), és a kutyusom, aki általános első óta az én imádott drágám volt. Teljes mértékben megértem, hogy mit érzel.
    Viszont nagyon örülök, hogy újra olvashatlak, és őszintén kívánom, hogy teljesüljön az álmotok :)

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy rossz dolgok történtek veled, de örülök a jóknak, és örülök, ha visszatérsz:) Hiányoltalak!

    VálaszTörlés