2013. június 30., vasárnap

Veet Sajtótájkoztató-2013

Mint ahogy tudjátok a beauty blogomat megszüntettem. Mégis úgy gondolom ha egy érdekes helyen  jártam vagy egy szuper terméket használtam azt nektek is megmutatom, ezért hoztam létre a Minden-más fület itt a blogon. 

Ebben a mai bejegyzésben egy kreatív sajtótájékoztató élményét szeretném nektek megmutatni. A Veet tavaly is nagyon ötletes volt ( akkor egy főzőiskolában muffinokat díszíthettünk) de az idei elgondolás is nagyon tetszett:) Egy híres budapesti szálloda volt a helyszín ahol Vágó Réka cipőtervező és kedves gyakornokai segítségével mi magunk is ha csak pár percre is de cipőtervezőkké válhattunk. Nah jó, inkább megtervezhettünk a rendezvényen kapott szandálunk díszítését.:) 





A rendezvényen megismerkedhettünk A Veet Easy Wax termékével és a Vágó Rékával közös nyereményjátékkal is. A cipőmánia igazán szuper kis alkalmazás amivel július 12 tudsz cipőket tervezni Facebookon. Érdemes bekukkantani a Veet Hungary profiljára:)


Mint ahogy említettem a rendezvényen mi magunk is kiélhettük kreativitásunkat, ugyanis mindannyian kaptunk egy alap szandált amit kedvünk szerint díszíthettünk.




Itt épp az enyém készül: 


És a végeredmény:





A rendezvény végén kaptunk tesztelni való dolgokat is. Jelentem a próbafolyamatok zajlanak jelenleg:)




Köszönöm  Veet-nek ezt a szuper élményt és a meghívást! Jó volt újra kicsit Pesten bóklászni:)

3 megjegyzés:

  1. Én is szívesen részt vennék egy ilyen rendezvényen! :) Jó lehetett! :)

    Szép szandált terveztél, felvenném! :D

    Szép Vasárnapot neked! :)

    VálaszTörlés
  2. Na majd arról a masináról elbeszélgetünk. :)

    VálaszTörlés
  3. Iluss: elhiszem, tényleg nagyon jó volt! Köszönöm, örülök hogy tetszik, nem egy ember kérdezte már meg hogy hol vettem:)

    Verus: Mindenképp!

    VálaszTörlés