2013. május 15., szerda

Insta mix

Sziasztok!

Azt gondoltam, hogy a Nyuszilak első igazi bejegyzése ( ami nem importált az előző blogokról) egy képes poszt legyen, hiszen tudom, hogy ezt szeretitek.

Több mint 1 hónapja volt ilyen bejegyzés, akkor még A Millacsillán. Azóta sok minden történt, jó-pár hetet töltöttünk Dávid szüleinél vidéken, ahová természetesen a nyuszkót is magunkkal vittük. Így költözött az egész Nyuszilak:) Kicsit féltem, hogy a cica, a kutya és a nyúl hogyan viszonyulnak majd egymáshoz egy új környezetben, de a legnagyobb meglepetésünkre olyan dolog történt amire nem is számítottunk. A fiú nyuszink szerelmes lett a lány cicánba és heteken keresztül udvarolt neki. Hogy az mennyire egy aranyos dolog volt! 

A képen is látszik, hogy a nyuszkó odabújt a cica fekhelyéhez. Így aludtak. 



Minden reggel Cili, a macsek belekóstolt a kávémba. 



Van egy ici-pici kicsi kutyánk is, Blöki  aki elfér a tenyerünkben:)



Aztán mikor hazajöttünk besűrűsödtek a napok:

Virágoskertet és fűszerkertet is ültettünk:


Sütöttem egy csomó dolgot, néhány közülük:



Anyák napi torta:


Kürtöskalács, összesen 8 volt, mire odanéztem ennyi maradt....


Volt közben a névnapom, amire rengeteg szuper dolgot kaptam, majd megmutatom őket, de az egyik és legnagyobb ajándék ez volt:



Jött sütitesztelni való a Dr. Oetkertől ebben a hónapban  is, úgy megmutatnám miket, de titkosak...


 Imádom ha virág illatban úszik a lakás:




Nemsokára sok sok új bejegyzéssel jövök:) Addig is köszönöm a feliratkozóknak, hogy követtek a régi oldalról:)
Sziasztok!

4 megjegyzés:

  1. Az a kiskutya, meg a szerelmes nyuszi-cica páros :)))))))))imádnivalóak!!!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nem tudom volt-e már ilyen poszt( mondjuk az összeset elolvastam, és nem emlékszem), örülnék egy olyan bejegyzésnek, amiben leírod, hogy milyen ha az embernek nyula van. Gondolok itt olyanokra, hogy mennyit van ketrecben, mennyit szabadon a lakásba, szokott-e rágni, mennyire beteges, mennyit kell takarítani utánna, stb. Nagy dilemmában vagyunk, hogy milyen háziállatunk legyen, és csak egyszerűbb megkérdezni egy olyantól akinek van nyuszija, mint mondjuk google-ba rákeresni és lehet, hogy olyan ír aki nem is látott még életében nyulat. Előre is megköszönném:)

    VálaszTörlés