2013. május 18., szombat

Activia V.I.P. program

Sziasztok!

Nem tudom van e olyan ember akinél nem verte ki a biztosítékot a Pocakos vagy épp a "kapd össze magad szivi!" reklám.Szerintem nincs. Bevallom én is rosszul vagyok ettől az igencsak rosszul megtervezett médiakampánytól. Mégis , ezek ellenére is szeretem az Activia joghurtokat és gyűjtöm is a csomagolások belsejében lévő kódokat. Ez is, mint minden amit csak gyűjteni lehet a mániám lett és az egész család gyűjti nekem az üres activiás dobozokat. 

Kb. így néz ki egy két heti adag a szűk családban: ( Olyan aranyosan gyűjtik nekem...)Ennek a gyűjtésnek értelme is van, hiszen minden hónapban 20 kódért garantált ajándékra lehet számítani. Az első ilyen 20 kód amit beváltottam egy Tchibo-s szilikon tükörtojás/ palacsinta formázó 2 darabos készlet volt. Ilyen:


A héten meg is hozta a postás:Nagyon jó minőségű szilikonformák érkeztek, kellően vastagok és jól használhatóak.

Ebben a hónapban 20 kódért ez a garantált ajándék:Hát nagyon gondolkodom, hogy kiváltsam e, eddig a nem felé hajlok.

Amúgy a kódokat nagyon egyszerűen a mobilunkról is fel tudjuk tölteni, hiszen van rá egy remek alkalmazás:Ti gyűjtitek az activias kódokat? Ha igen akkor a körömlakkokat beváltjátok?

4 megjegyzés:

 1. basszus, hülye vagyok mert egy csomó activiát megettem az utóbbi időben, láttam, hogy van valami "játék", de nem olvastam el és mentek a kukába a dobozok...pedig ez a szilikonos forma nagyon tetszik!:) de ma elkezdtem a kódfeltöltést, szerencsére még van pár activia a hűtőben. köszi a tippet! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy felhívtam rá a figyelmed:) Nincs mit, jó töltögetést:)

   Törlés
 2. Hmmm...eddig én se gyűjtöttem,de fogom! Ha összejön tuti kiváltom a lakkot!A Dmben akciósan 2000ft és eddig csak jókat hallottam róla =) Bár a szilikon forma jobban érdekelt volna engem...=/ Mind1 mostantól gyűjtöm =)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nah sikerült beváltani a körömlakkot? vagy te is a rejtélyes júniusi ajándékra gyűjtesz mint én?:)

   Törlés