2017. július 4., kedd

A háztartásom kedvencei

Sziasztok!

Bizonyára minden háztartásnak, nah jó inkább háztartási dolgozónak/anyának/nőnek megvannak a kedvenc termékei, amiket rendszeres használ és újravásárol, ami nélkül nincs takarítás vagy csak szimplán  hasznos ha van otthon. Most megmutatom, hogy én miket szeretek nagyon itthon:



A leghűbb társam, a segédem, a mindenem ez a Blink folttisztító, amit csak a Müllerben lehet kapni, mivel saját márkás termékük. Minden mosásnál használom, mindent kihoz, legyen az fű, sár, vér vagy bármilyen gyümölcsfolt, amikkel azért valljuk be, egy anyuka minden nap találkozik. Nincs szükség azonnali használatra, van hogy napok óta foltos ruhára fújok vele és úgy is működik. Az ára is irtó jó, azt hiszen 545 forint. Kb.heti-kétheti rendszerességgel megy el nálunk egy flakon. Nagyon praktikus, hogy fújós kiszerelésű.

Szintén nincs mosás ezek nélkül manapság nálunk. A souldrops folyékony mosószer és az öblítő azon kívűl, hogy a design remek, a hatékonyság és az illat is szuper.  A mosószerből csak egyféle van, de az öblítő 3 illatban kapható, DE nekem az ESŐCSEPP illatú lett az igazi kedvencem. Hosszan megmarad a ruhákon az illat, még úgy is hogy szárítógépet használok. Az áruk szintén szuper jó, a mosószer kis kiszerelése olyan ezernéhányszáz forint ( kiszereléstől függ), az öblítőből mindig 2 literest veszek, az 850 forint körül szokott lenni. 

Ha már jó illat, akkor ezt a Denk mit szárítógépbe való kendőt muszáj megemlítenem, hiszen IMÁDOM. Ez Dm saját márkás, 5-600 forint körül szokott lenni egy csomag és isteni, de tényleg isteni illata van. Minden adaghoz kell dobni egy kendőt és annyira szuper illatosan (és szárazon) jönnek ki a ruhák a gépből, hogy az hihetetlen. Ha van szárítógéped, akkor mindenképp próbáld ki. 

Iszonyatosan szeretem még a Denk mit nedves takarítókendőket is, mert nagyon gyorsan és hatékonyan lehet velük rendet varázsolni. Vettem már sok félét, de végül mindig visszatérek a dm saját márkásra, mert mind árban, mind illatban ezek a legjobbak. Szinte mindig akciósak, és így egy csomag 500 forint körül van. Van szintén dm-es bútortisztító kendőm is, annak is csúcs szuper illata van. 

Nemrég találtam rá erre a mosógép méregtelenítőre (wtf :)).  Kipróbáltam, jól működött, jót tett a mosógépemmel. Biztosan újrafogom vásárolni. 

Végül a leghatékonyabb vízkő elleni fürdőszobai szer amit valaha használtam, ez a szintén mülleres Blink cucc. Nagyon jól használható, gyors és elég tartós is a végeredmény. Az ára szintén nagyon baráti, 4-500 forint között kapható azt hiszem.

Ha van bármilyen, akár jó, akár rossz tapasztalatod ezekkel a termékekkel, írd meg, illetve hasznos, szuper termékekről is várok tippeket, amik Neked váltak be:)


6 megjegyzés:

  1. Uh, a Denk Mit kendőket én is imádom. :D A Souldrops egyik öblítőjét is nemrég próbáltam ki, és nagyon bejött, legközelebb új illatot próbálok ki - amúgy a Souldrops nem Tesco saját márka, hanem egy új magyar termék ( http://souldrops.hu/ )- :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a helyesbítést ✌️🙈 Rögtön javítom😬

      Törlés
  2. Én a mosógépet 2 havonta 90 fokon 2x kifertőtleníteni. Az első 90 fokosnál egy flakon ecetet is öntök az üres dobba, és hajrá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szoktam én is ecettel, de nekem az annyira büdi. Ez a szett mosódió por és citromfű keveréke talán....ez valamivel jobban esik az orromnak✌️

      Törlés
    2. Én is ecettel takarítom, bár először kételkedtem,de tényleg nem lesz ecet szagú a ruha 😄

      Törlés
  3. Full ugyanígy takarítom én is 😂😂

    VálaszTörlés