2017. január 9., hétfő

Hahó 2017! Itt vagyunk:)

Sziasztok!

Bár már lassan 1 hónapja megvolt a beköltözés, mégis csak most tudok leülni és írni nektek. Közbe jött ugye a Karácsony, a készülődés, a hálisten sok vendég és hát nem lehet unatkozni egy 15 hónapos lány mellett, illetve harmincsokhetes várandósként:)

A pontos dátum, ami óta itt lakunk az 2016.12.12. Milyen jól is néz ki ez a 12.12....főleg nekem , aki imádja az ilyen dátumokat:) Én aznap Dorkával Anyukám vendégszeretetét élveztem, Dávid pedig a barátaival pakolt, dobozokat és bútorokat cipelt. Nagyon gyorsan, ügyesen...1 kamion fordultával átköltöztek, nekem csak a kipakolás maradt.....Nem akarok nagyot mondani, de azért egy 5-6 nap kellett, mire minden a helyére került.

Amitől nagyon tartottam, hogy Dorka hogy fogja viselni a változást, hogy új helyen, új ágyban, új szobában kell aludnia....de azt kell mondanom, hogy a gyerekek csodálatosak. Az első este, mikor még mindenhol doboz volt, már akkor tökéletesen otthon érezte magát, nem nyűgösködött, nem volt semmi baj. Gond nélkül végigaludta az éjszakát, és úgy ébredt mint aki 5 éve itt lakik.

A szobája igazi tágas csajszoba, tele játékkal, amiknek végre megvan a helyük. Nagyon szeret itt lenni, imád a sátorban bujkálni és a leesésgátlós ágy is kedvenc lett, egyszer sem hiányolta a kistesó szobájában lévő rácsos ágyát.


A kistesó szobája a Dodi szobájának tükörképe, csak persze kispasis kiadásban. Nagyon várjuk, hogy beköltözzön a kiságyába, belakja a szobácskát. Néhány hét és itt lesz már ő is, egyenlőre még hihetetlen:)


A hálószobánk a nyugalom szigete, csak egy nagy ágy és óriási gardróbszekrény van bent, nem tettünk ide televíziót, mert én nem szerettem volna.


A házban van egy különálló mellékhelyiség és egy nagy fürdőszoba is, ahol szintén van mosdó is. A színek az én ízlésem számára telitalálat, imádom ezt a barnás színvilágot.




A nappali-étkező-konyha egy óriási nagy tér lett, hihetetlen jó és élhető lett, imádjuk, itt töltjük a nap nagy részét.




Az óriási teraszablak a világ legjobb döntése volt, remek kilátás nyílik az erdőre,  ahol számtalanszor láttunk már vadnyulakat, más vadakat. A kép készítése óta a szőnyegeink is megérkeztek a tisztítóból, de a padlófűtés miatt addig sem volt kellemetlen a hideg kő.

Az előszoba nagyon hangulatos lett, jól esik ebben a hidegben megérkezni ide és leöltözni.


A ház és a kert kívülről annyira  van készen, amennyire ezt a téli időjárás engedte. A kis faház nagyon jó szolgálatot tesz már most is, sok mindent elrejt.


A napokban készítek egy house tour videót is, melyből azért jobban kiderül, hogy milyen is lehet az élet a csodaerdő szélén.


7 megjegyzés:

  1. Kedves Csilla! 😊
    Gratulálok, szuper az új otthonotok! Lehetne esetleg 1 alaprajzot kérni? Mi is tervezgetünk és minden ötlet jól jön. Mekkora az alapterület? Élőre is köszönöm. 😊
    Legyetek nagyon boldogok a csodaerdő szélén! 😊
    Szép napot, Edina.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Edina! Bocsi csak most láttam, hogy írtál. Persze, elküldöm emailban ha megadod:)

      Törlés
    2. Semmi baj. 😊 Email:banoedina@freemail.hu
      Előre is köszönöm.
      Gyors és könnyű szülést kívánok!! 😊

      Törlés
  2. Sajnos nem jött meg, vagy csak kitöröltem véletlen.... 😊

    VálaszTörlés
  3. Bár volt már, hogy mást sem kaptam ott meg.... banoedina@gmail.com az biztosabb... bocsánat és köszönöm 😊

    VálaszTörlés