2016. június 20., hétfő

Update 2016.06.20.

Sziasztok!


Kisebb kihagyás után újra itt vagyok, sok minden történt, igyekszem most egy rövid helyzetjelentést adni nektek a legfontosabb dolgokról.

A legfontosabb, hogy Dorkám betöltötte a 8 hónapos kort 8.-án, azaz most már irtó cuki nagylány. Nem kisbaba többé, jön-megy, dumál, pakol:) Egyre erősebb köztünk a kötődés, kezdem megérteni minden ki apró jelzését. 2 látszó foga is van, a többi jelenleg titok, nem nagyon engedi a nyulka-piszkát:) Hetvenpár centi és úgy nyolc és félkiló.



A másik nagy hír is Dorkához kapcsolódik, hiszen rájöttünk, hogy ő kicsit sem "Panel gyerek". Igényli és kéri a napi többszöri sétát, édesen sóvárog az erkélyajtóban ha nem tudunk kimenni. (Márpedig mostanában alig alig tudunk kimenni a levegőre a sok eső miatt....) Úgyhogy álmodtunk egy nagyot és belevágunk az építkezésbe. Családi házat, családi otthont építünk. Eladtuk a szeretett kis lakásunkat, amivel óriási szerencsénk volt! Ki gondolta, hogy az első érdeklődő meg fogja venni? Hát mi biztosan nem is reméltünk, pláne olyan feltételekkel, amit felajánlottak..... ami kb. csoda. Az építkezés ideje alatt nem kell kiköltöznünk, maradhatunk "itthon", igaz már nem tulajdonosként, de ez már csak formaság. Úgyhogy Debrecentől 8 km-re Mikepércsen meg is találtuk a csoda telket, aminek a végén egy csodaszép erdő áll, egy teljesen új környék, sok kiköltöző kisgyermekes családdal, ahol 100 méteren belül van egy új építésű bölcsi és ovi.......szóval szerelem első látásra.


Úgyhogy ez igen nagy projekt,amiről igyekszem nektek mindig, lépésről-lépésre beszámolni....Drukkoljatok:)

Néhány mostani kép Dorkáról :

Egész nap ácsorog amióta tud:





 A kedvence a taxizás, egész nap tologatja, ezerszer jobban el van benne már, mint a babkocsiban.




A sok rohanás mellett azért a férjemmel is viszonylag sokszor ki tudtunk kapcsolódni, voltunk horror cirkuszban is és megnéztük a moziban a Démonok között 2-t. Egyik se volt, se ijesztő, se félelmetes, de kis lazításnak megfeleltek.


 Hamarosan újabb bejegyzésekkel jövök, sziasztok:)

2 megjegyzés:

  1. Aww, Dodi úúúúgy imádni fogja a kertes házat! Nagyon guszta kis telek! :D

    VálaszTörlés