2013. augusztus 30., péntek

Nah, mi az újság?

Kérdezhetném frappánsan, de inkább elmondom hogy  a mai poszt főszereplője egy új magazin lesz, Süteménydíszítés címmel.

Mikor megláttam konkrétan azt hittem, hogy rosszul látok. Még egy olyan újság amit lehet gyűjteni, sütikről szól és vannak hozzá kellékek csomagolva!  NA EZ IGAZÁN NEKEM VALÓ!-gondoltam.

Az első szám bevezető ára 390 forint, valljuk be ez barátok között is olcsónak számít.A második szám 990 forint lesz, a harmadiktól pedig 1590 forint. Ha előfizetsz akkor 1490 forinttért jutsz majd hozzá a lapszámokhoz.

De lássuk is a medvét, azaz jelen esetben a pillangókat! Most az újság mellé egy összeilleszthető muffin állvány volt csomagolva és két pillangós fém kiszúró!



 A következő két számhoz ezek lesznek mellékelve:



Lehetőség van előfizetésre is, én megtettem természetesen, hisz nem szeretnék lemaradni egy példányról sem. Az előfizetés amellett,hogy olcsóbb mint ha újságostól szereznénk be még extra ajándékokkal is jár! Ezekkel:


Az első lapszám mellé csomagolt ajándékok:




A facebookon megtaláljátok oldalukat Süteménydíszités néven vagy a honlapon tájékozódhattok még: http://www.sutemenydiszites.hu/


Hogy tetszik a kiadvány?

10 megjegyzés:

  1. én is megvettem, csábító volt a 390 Ft. A muffin állványt azóta már össze is szereltem, fel is avattam. :) az előfizetésen még gondolkozom, az extra ajándékok eléggé meggyőzőek. :)

    VálaszTörlés
  2. Húúúhhh ez nagyon jóó! :D Már elő is fizettem, remélem hamar kézbesítik az első lapszámot! :D

    VálaszTörlés
  3. egyelőre az összes utamba botló újságárus azt mondta, hogy sajnálja, de mind elfogyott :(( úgyhogy nekem még nincs meg az első szám, de vadászok!! : )

    VálaszTörlés
  4. M.:Szerintem is nagyon csábító volt az ár is és az ajándékok is! Hát engem az ajándékokon kívül az is meggyőzött, hogy nem kell küszködni az újság vásárlással!

    VálaszTörlés
  5. Juju: Örülök! Hát azt én is nagyon remélem!:)

    VálaszTörlés
  6. Hát ez én is megveszem... kell egy ilyen állvány!

    VálaszTörlés
  7. nem adom én!! : D kell ez az újság! az összes, bár most inkább már az előfizetésen gondolkozok.
    amikor megláttam a reklámot a TVbe az volt az első, hogy kerestem is rá a gépen : )

    VálaszTörlés
  8. Én az árával nem vagyok nagyon kibékülve. Vagyis nem a mostani árával :) Hanem majd az 1600ft-ossal :/ Kicsit sokkalom érte. De talán ha majd olyan nagyon szupi tartozékokat adnak hozzá, lehet hogy néha néha megveszem.. csak így állandóan, kéthetente kicsit drága :S

    VálaszTörlés
  9. Diamia: Ugye?:)

    Vikii: Igen nem olcsó,de én tuti nem fogok kihagyni egy részt sem, azt a pénzt amit arra szánok ezer haszontalanabb dologra is el lehetne költeni!

    VálaszTörlés