2013. július 18., csütörtök

Polcot neki- avagy hogyan rejtsd el a kábelcsatornát című projekt

Emlékeztek még a legutóbbi lakásfelújítós-klíma beépítős bejegyzésre?  http://nyuszilak.blogspot.hu/2013/07/bombarobbanas-nappalimban-avagy-ujabb.html

Akkor írtam, hogy amit a vezetékek kivezetése okán a hálóban műveltek az enyhén fogalmazva is kriminális. A keletkezett károk helyreállítása megtörtént, a falra került több mint 3 méter kábelcsatorna eltüntetései is folyamatban.

A fal glettelése, festése utáni állapot:



Látható, hogy az egyébként üres falat, hogy elvágja a kábelcsatorna. Nem voltam hajlandó megbarátkozni a látvánnyal, pedig higgyétek el a színre festés rettentő sokat segített. Ekkor ment a párom Pestre, ez pont kapóra jött, így történt egy kis Ikeás vásárlás. Ezt a vásárfiát kellett beletuszkolni egy kétszemélyes kocsiba, a kihívást elfogadtuk:)

 
Ekkor jött a számomra utált része a dolognak, a fúrás, a kosz és a társai. Elkezdtünk felfúrni a polcokat persze fúrás közben vasat ért a fej, el is tört. Gondoltam, remek! Aznap már nem mentünk el venni új fejet,állt a munka kb. 1 hétig. 

Nagy nehezen eljött a pillanat amikor fej is volt, idő is és kedv is. Ismét csatatér mindenhol, de a tény hogy nemsokára kész vagyunk felejtette velem a káoszt.



Végül is ezek után minden remekül ment, fél óra alatt meg is volt a munka neheze. Felkerült az első polc:


Aztán a második is:
 

Sikerült eltüntetni a kábelcsatornát, végre készen vagyunk:)


Természetesen nem lesz ennyire üres, sok minden van tervben, hogy mi kerül rá, ezeket is mutatom majd:)


3 megjegyzés:

  1. Oh, a régi lakásomban ugyanezek az IKEA polcok voltak a falamon, nagyon praktikusak! :)

    VálaszTörlés
  2. Jó ötlet, köszönöm a tippet!

    VálaszTörlés