2013. július 17., szerda

A varázs szivacs létezik?

A mindent eltüntető- csoda szivacs eddig csak a háziasszonyok álmában létezett! Vagy mégsem?

Vitamin vásárlás okán kerültem a Rossmann-ba. Gondoltam, ha már itt vagyok akkor csak szétnézek már a kedvenc termékeim között. Ez régen a kozmetikai pult lett volna, de most már a tisztítószerek sorai vonzanak. Ekkor lettem figyelmes egy sárga dobozkára. A neve nemes egyszerűséggel csak MAGIC PAD.Nah mondom, ez se szégyellős. Mit tudhat? Elolvasva a leírást, arra jutottam ha ezeket tényleg tudja akkor aláírom tényleg jár a MAGIC PAD név. Persze huppant is a kosaramba, 399 forintos áron. 

Ő lenne ez a magabiztos kis szivacs:




Nem tűnik egy csoda bonyolult dolognak. A leírás:


A lényeg, hogy tisztítószer hozzáadása nélkül tisztít. Kissé csak meg kell nedvesíteni és neki lehet esni a kezelendő kosznak. Én nagy lelkesedésemben nekiestem és kipróbáltam a sötét tapétán és gyerekek, ez baromi jó. Előtte képet persze nem készítettem, szóval ezt el kell hinnetek nekem!Ezzel a lendülettel végig robogtam a lakáson és ahol koszt találtam azon kipróbáltam. Azt kell mondanom jól állta a próbát.

Volt egy kritikus pontja a falnak, igaz eldugott helyen, de engem zavart. A partfis nyele megfogta a falat. Eddig ez semmivel nem jött le, de ezzel igen! Szuperboldog voltam és vagyok, kiderült a varázsszivacs igen is létezik és a falam is köszöni, jól van:)

Előtte, a fránya foltok:



Közvetlenül a varázs szivacs használata után:


 És a végeredmény: Látjátok a foltot? Hát én sem:)


 Használat után a varázs szivacsunk eléggé elhagyta magát, de gondolom ez természetes:



Én bátran ajánlom nektek ezt a csoda terméket, nálam jól teljesített:)

7 megjegyzés:

  1. Na, ezt akkor ki fogom nálunk is próbálni a falon.... hátha eltűnik a gyerkőc áldásos tevékenysége...

    VálaszTörlés
  2. és nem használtál semmit csak bevizezted?

    VálaszTörlés
  3. Diamia: mindenképp próbáld ki:)

    Bree: semmit az égegyadta világon!

    VálaszTörlés
  4. :O Ilyen nekem is kell, néhol meghúztuk a frissen festett falat költözéskor, semmivel nem jönnek le a csíkocskák. Mennyire erősen dörzsölted a falat?

    VálaszTörlés
  5. Ha tényleg ilyen szépen leszedi a foltokat és nem bántja a festéket (még a sötét sem, igaz?), nekem is kell egy ilyen ^-^

    VálaszTörlés
  6. Hol lehet beszerezni?

    VálaszTörlés