2013. június 21., péntek

Tescoban jártam 2

Nemrég mutattam azokat a cuki kis szívecskés/muffinos ragasztócsíkokat, emlékeztek? Akkor amikor azokat vettem, akkor találtam ezt a pofátlanul olcsó dolgot is!

Előre bocsátom az árát: 59 magyar forint. Oké hogy az igazából 60 de akkor is! Kevesebb mint egy sajtos stangli....
Mint tudjátok én takarítás mániás vagyok, nem kicsit-nagyon! Húzgálom magammal az össze tisztítószert a lakásban, mert mást használok fára, műanyagra, fémre stb....plusz ahol kész a napi törölgetés mindig be is fújok lakás/textil illatosító spray-vel.A kocsit is én takarítom, természetesen ott is hasznos lesz.
Nem is értem, hogy nem volt eddig ilyenem.....Vödörre szerelhető tisztítószer tartó.....igen ez volt 59 forint!


Jó nagy, szétteregetve látszik:


Arra gondoltam ha az eredeti rendeltetési céljára nem fogom használni akkor is jó lehet kábé ezer dologra. Például cipő/papucs tárolásra; tisztítószer/szerszám tárolásra. Felfúrni szekrény ajtóra belülről és a többi és  a többi.

Úgy gondolom hogy 59 forintot tényleg megért. Ti szoktatok a bevásárló központokban nézelődni vagy csak céltudatosan azt veszitek meg amit elterveztetek?  MI volt a legutóbbi pofátlanul olcsó vásárfiátok?

2 megjegyzés:

  1. Ez tök jó :)

    Csilla, jöhet még sok ilyen hasznos kütyü :) Van még más is?

    Hol található a kishegyesi útiban? Hol keressem? Az utóbbi időben nem volt időm bemenni nézelődni.
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okés, ha lesz más hasznos kütyü akkor írok természetesen:) Mia, én egy kosárban találtam a szemüveges és a grill pult körül!

      Törlés