2013. június 17., hétfő

Tesco-ban jártam...

Sziasztok!

Nem tudom ti, hogy vagytok vele én ha időm engedi imádok a boltokban bambulni, nyugodtan szemügyre venni a kínálatot. Most a Tescóba ugrottam be, ahol szerintem szuper lakber, háztartás dolgok vannak ( meg persze ruhák). 

A papír-írószer osztály évek óta az egyik kedvencem az áruházban.( Gyerekkorom óta imádom az ilyen cuccokat)...  Most is szét néztem itt és találtam néhány cuki dolgot. Aztán persze a reális énem meggyőzött és a dolgok nagy részt visszatettem:) De amúgy is dekortapasz lázban égek egy ideje ( őszintén megmondva kissé drágállom)  és megörültem, hogy megpillantottam egy kis edényt ahol mindenféle kis ragasztószalagok vártak rám. Bár a döntés nehéz volt, de csak kettőt választottam:) ( Úgyis visszamegyek értük:)) 

Ezeket az édes mintájú szalagokat választottam: ( Nah de ki tudta volna otthagyni ezeket őszintén?)
Ugye milyen bájosak? Rengeteg ötletem van a felhasználásra, természetesen mutatom majd. A szalagok 3 méter hosszúak és az áruk is igen baráti: 150 magyar forint! Hol van ez a közel ezer forintos dekortapaszokhoz?:)
Hogy tetszik nektek?:)

8 megjegyzés:

 1. nagyon szépek...
  de ránézésre ezek nem rendes dekortapaszok. ugye? Olyanok,mintha sima papírból lennének.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem sima papír, ilyen matrica papír( ugye érted?)és a kis szívecskék/muffinok egyesével is matricák, körbe vannak vágva....

   Törlés
  2. Ugy erettem hogy akkor ezek nem rizspapirbol (?) Vannak, mint a normal dekortapaszok?

   Törlés
 2. megkérdezhetem melyik részen kell ezt keresni?
  nálunk olyan bazinagy tesco van hogy soha nem találok semmit :(
  köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát nekünk az újságok mellett vannak, a papír írószer osztályon..

   Törlés