2013. április 3., szerda

30 random dolog rólam is

Sziasztok, annyi helyen olvastam már ilyen jellegű posztokat és nekem tetszenek. Ezért is gondoltam, hogy esetleg nektek is érdekes lehet, így megírtam. :)

1. Nem tudok úgy elaludni, ha nincs 100%-os csend és sötétség. Minden zavar, tv, rádió, laptop.

2. Ennek következtében úgy 5 éve minden éjszaka füldugóval alszom.


3. Betegesen rendmániás vagyok, tudom. De nem tudok tenni ellene. 


4. Utálok várni, utálom ha késnek és megváratnak. 

5. Imádok mosogatni, nem vicc tényleg:)


6. Gyűjtöm a hűtőmágneseket. Jelenleg ennyi van:

7. Betegesen imádom a frissen mosott ruha illatát. 

8. Utálom a mazsolát, a gombát és a halat. 

9. Viszont imádok sütni és főzni.

10. Lassan 5 éve van nyulunk, pedig allergiás vagyok az állatszőrre. Miden nap gyógyszert szedek rá.

11. Ide kapcsolódik egy másik fura szokásom: imádom a vitaminokat. Kissé talán túlságosan sokat is szedek belőlük. 

12. Naponta kb 100x mosok kezet, ha nincs rá lehetőségem akkor nagyon rosszul érzem magam, emiatt mindig van nálam kézfertőtlenítő szer. Azt nagyon nem szeretem ha valaki nem mossa meg a kezét, miután hazaér vagy elkezd enni. 

13. Hiszek a szellemekben és a reinkarnációban. 

14. Rengetegszer van deja-vu érzésem.

15. Utálok hajat mosni. Nagyon sok hajam van és nagyon sok idő mire megszárad. Mondjuk úgy alapból azt sem szeretem ha a hajamhoz ér valaki. Kiráz tőle a hideg. 

16. Szeretem azokat a műsorokat amiben hírességek főznek. Viszont csak addig érdekel amíg bemutatja az adott ember lakását és a konyháját, utána kikapcsolom.

17. Akár 1 liter tejet is meg tudok inni egy rövid idő alatt, egyszer nyertem is egy tejivó versenyt. 

18. Nagyon szeretek piacra járni vásárolni, szeretek beszélgetni az eladókkal, válogatni a szebbnél szebb termékek között. Ha ráérek akkor a hétvégi rituálém , hogy magamhoz veszem a rózsaszínű kosaram és kimegyek a piacra.

19. A jégkrém télen-nyáron, hóban fagyban jöhet.

20. Minden nap 22:22-kor megcsókoljuk egymást a párommal, ha nem vagyunk épp együtt akkor sms-t írunk. Igen, évek óta minden nap. 


21. Van egy olyan fura fóbiám, hogy ha nem úgy van megvetve az ágy (párnák sorrendje)  ahogy én szeretem akkor az az napom rosszul fog elsülni. Másik: ha az este nem úgy zárul, hogy a párommal elköszönünk a nyúltól is akkor a másnapom szar lesz. 

22. Szinkronizáljuk a nyuszit, szerintünk vicces.

23. Imádom  a Jóbarátokat és a HIMYM-t. Sírva tudok nevetni a poénokon, teljesen mindegy, hogy hányszor láttam már az adott részt. Monica és Lili a kedvencem. 

24. Legújabb kedvencem a Suburgatory. A magyar címe: A kondom el van vetve, bár láttam már úgy is, hogy a Kertvárosba száműzve. Imádom a sorozat humorát. 


25. Régóta tervezgetjük a gyermekvállalást, fiú nevünk már megvan, viszont olyan lány nevet nem találunk ami tetszene. 

26. Nem szeretem a kínai filmeket. A horror filmekért viszont egyenesen rajongok. 

27. A musical a mindenem. Színházban, filmben és zenében is. Érdekes, hogy a tipikus megmondós, csúnyán beszélős "niga" zenét is imádom. Ki érti?:)

28. Hülyére lehet venni minden olyan dologgal amire rá van írva, hogy limitált. 

29. Érzem, hogy el kell jutnom záros határidőn belül  New Yorkba. Egyszerűen érzem. 


30. Egyáltalán nem vagyok jó csapatjátékos, mert nehezen alkalmazkodom másokhoz. Jobb szeretem magam megcsinálni a dolgokat, még akkor is ha így sokkal tovább tart. Szeretek egyedül lenni és szeretek egyedül utazni. Sokan ezt furcsállják.


Most ti jöttök:) H van kedvetek megjegyzésben írjatok ti is 30 random dolgot magatokról, esetleg arról, hogy miben hasonlítunk vagy különbözünk:)





19 megjegyzés:

  1. neked is van bajod rendesen :D
    a 8-as ès a 26-os illik àm :)

    VálaszTörlés
  2. neked is van bajod rendesen :D
    a 8-as ès a 26-os illik àm :)

    VálaszTörlés
  3. Nálunk pont fordítva van, lány nevünk van, fiú nincs :D

    VálaszTörlés
  4. 4,5, 9, 14, 19, 23, 24, 26, 29 és 30.
    Ez mind rám is igaz. :)

    VálaszTörlés
  5. 4,5, 9, 14, 19, 23, 24, 26, 29 és 30.
    Ez mind rám is igaz. :)

    VálaszTörlés
  6. uuuu, sztem szuleteskor elvalasztott ikertesok voltunk,mert legalabb 10pontban tokeletesen magamat latom,ez mar felelmetes:D :))

    VálaszTörlés
  7. U.I. megszamoltam: 12 pontban egyezunk. creeepy:))
    Amugy en is hosszu ideje fuldugoval alszom, egyszeruen mindenre megebredek,annak ellenere, h gyerekkoromban tankkal is ronthattak volna ram, meg sem hallottam volna :(

    VálaszTörlés
  8. U.I. megszamoltam: 12 pontban egyezunk. creeepy:))
    Amugy en is hosszu ideje fuldugoval alszom, egyszeruen mindenre megebredek,annak ellenere, h gyerekkoromban tankkal is ronthattak volna ram, meg sem hallottam volna :(

    VálaszTörlés

  9. a 4-es nálam is így van, a 20-as tetszik :)

    VálaszTörlés

  10. a 4-es nálam is így van, a 20-as tetszik :)

    VálaszTörlés
  11. Te kis tejivó bajnok. :D NEm tudtam hogy alapjáraton allergiás vagy szegény nyuffra. :o

    VálaszTörlés
  12. Ó, hát nagyon sokban hasonlítunk, nem is gondoltam volna! :)) Nagyon jó volt ezt olvasni <3 A 20. pont pedig annyira kedves, nagyon szerencsés vagy <3

    VálaszTörlés
  13. Annyira meg tudok nyugodni 1-1 ilyen poszt elolvasása után, hogy nem vagyok egyedül a szokásaimmal, kattanásaimmal! :)
    A 20-as ponthoz: én imádom az "aranyszámokat", ilyen egy jó kis mobilszám ami könnyen megjegyezhető, vagy a 22:22 perc. Pedig matekból aztán nem jeleskedtem! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  14. Annyira meg tudok nyugodni 1-1 ilyen poszt elolvasása után, hogy nem vagyok egyedül a szokásaimmal, kattanásaimmal! :)
    A 20-as ponthoz: én imádom az "aranyszámokat", ilyen egy jó kis mobilszám ami könnyen megjegyezhető, vagy a 22:22 perc. Pedig matekból aztán nem jeleskedtem! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  15. 14, 15, 27 abszolút igazak rám is! :)

    VálaszTörlés
  16. Szia! Imádom ezeket a posztokat! Én el se tudnám képzelni, hogy teljes csendben kellene elaludnom. Időzítőt beállítom a tv-n és majd kikapcsol ha elaludtam:D És áruld el nekem, hogy mit lehet szeretni a mosogatásban? Az az egyetlen amire nagyon nehezen veszem rá magam:D Érdekelne, hogy milyen vitaminokat szedsz! Most szeretnék elkezdeni valamit, neked mik azok amik beváltak? Puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, nekem is kedvenceim az ilyen jellegű bejegyzések. Jézusom, én pedig azt nem tudnám elképzelni, hogy ne csendbe aludjak:)
      Nah a mosogatás, ezt már sokan kérdezték tőlem, hát nem tudom mivel szeretem a rendet és a tisztaságot ez nem kellemetlenség, sőt sokkal inkább egy kedvtelés.
      A vitaminok: 1000 mg C-vitamin, Revalid, 1x1 Vitaday vas és folsav, Bio femin aktív, Epovit ligetszépeolaj, Homoktövis kapszula, Bioco B komplex kapszula, Béres porcerő forte, Béres SZEMERŐ.Azt hiszem kb. ennyi.
      Ezek beváltak, de én azért szedek ennyit mert terveink vannak, már ha érted:) Feltöltöm magam. :)

      Törlés