2013. február 19., kedd

Lauren Conrad könyvek

Sziasztok!

Ma egy könyvajánlót hoztam nektek! Lauren Conrad 2 könyvét mutatom meg. 


Aki nem ismerné a hölgyet a különböző csajos sorozatokból annak ajánlom szuper kis weboldalát ahol recepteket, sminktrükköket, stílustanácsokat is olvasgathatunk. 

http://laurenconrad.com/


Több könyvei is jelent már meg, de magyarul csak kettő ha jól tudom. 

Itthon csak ez a kettő kapható:


Erről a két könyvről szeretnék írni nektek.
Összességében elmondatom, hogy gyerekkoromban faltam a könyveket. A napi egy könyv volt az átlag. Mára bár a könyvek és az olvasás imádata továbbra is fent áll de sajnos nem engedi az időm. Pedig annyira ki tud kapcsolni egy jó könyv. Talán az is gond, hogy a párom nem szeret olvasni, így nincsenek meg a közös olvasós -ágyban fekvős lustizások. 
De sajnos úgy hozta az élet, hogy múlt héten kórházi kezelés miatt időmilliomos lettem. Végre volt időm olvasni. A pár nap alatt ezt a két könyvet el is olvastam. 
Ez a két könyv egy sorozat része, az első az L.A. Candy címet viseli. A folytatás a  Sweet Little Lies címet kapta. 
Nem szeretném lelőni a poént, mert ugye akkor nincs értelme az egésznek de a lényeg: Két lány a nagyvárosba költözik, rengeteg tervvel és ők maguk sem igazán tudják, hogy de egy valóságshow főszereplői lesznek. 
Igen igen, nem egy nagydoktori a story de kikapcsolódásnak tökéletes. 
Vidám, csajos könyv, szerintem szerethető karakterekkel, fordulatos eseményekkel. Én ajánlom nektek, jó néha egy kicsit kikapcsolni és ez a könyv erre tökéletesen megfelel.

Én ezeket a könyveket a neten vásároltam, de biztosan lehet kapni az Alexandrában meg a Libriben is. Az áruk sem egy katasztrófa úgy 3000ft / kötet. 

Olvastátok már esetleg? Ha nem akkor kedvet kaptatok?:)

3 megjegyzés:

  1. Nekem épp szerepel a listámon ez a könyv, úgyhogy örülök, hogy pont írtál róla :)

    VálaszTörlés
  2. én még nem, bár szeretném :) az én párom sem szeret olvasni, sokszor én még olvasnék, ő meg már aludna, így sokszor teszem le a könyvet, pont a legizgisebb résznél :) Sajna egyetem mellett nekem sincs sok időm olvasni..:/ :)

    Jobban vagy már?
    :)

    VálaszTörlés
  3. én még nem, bár szeretném :) az én párom sem szeret olvasni, sokszor én még olvasnék, ő meg már aludna, így sokszor teszem le a könyvet, pont a legizgisebb résznél :) Sajna egyetem mellett nekem sincs sok időm olvasni..:/ :)

    Jobban vagy már?
    :)

    VálaszTörlés