2012. március 1., csütörtök

Miért jó a tavasz?:)

Sziasztok!

VÉGRE március van, ami azt jelenti,hogy lassan-lassan itt a jó idő..

Mutatok nektek néhány kedvcsináló képet:)





Bár nem hiszem,hogy nagyon győzködni kéne titeket, de összeírtam pár kis pontban,hogy szerintem miért is egy szuper évszak a tavasz:

1, Nekem a tavasz egyenlő az élettel, egyenlő a pezsgéssel és az életerővel. Tavaszi fáradtság? Ugyan már! A napsugár és a minket körülvevő egyre zöldellő környezet csak úgy fel tölt minket erővel. Ha mégis tavaszi fáradtság lenne úrrá rajtad akkor érdemes kilátogatnod a piacra és bevásárolni az épp frissességtől szinte szét csattanó idénygyümölcsökből és zöldségekből .  
Tavasszal számos zöldség terem, ilyen az újhagyma, a paradicsom, a retek. Gyümölcsből tavasszal általában még kevés van, de ha jó az idő akkor korán lehet szedni az epret, szamócát. Tuti,hogy ha ezeket fogyasztod akkor búcsút inthetsz a tavaszi fáradtságnak.
És ki ne kérne ebből?

2, Tavasszal annyira szuper illat van a levegőben, összetéveszthetetlen. Ilyenkor kell nagyokat sétálni, kerózni, kirándulni.  A friss levegő tuti,hogy jól esik mindenkinek a hosszú, szürke tél után.....De figyelni kell arra, hogy a reggelek és az esték még csípősek!

3, Legideálisabb alkalom egy jó kis méregtelenítésre: Csinálj egy bőrradírozást, menj el masszíroztatni vagy csak csapjatok a barátnőiddel egy szuper házi szépség napot, ezzel estére nem csak a bőrötök- de a lelketek is megszépül:) Garantálható, hogy tested felébred a téli álomból!



4. A tavasz bizony a nagytakarítás ideje is. Ugye a szobád/ lakásod / kocsid is megérdemel egy kis megújulást? 
5, Ha már nagytakarítás akkor átrendezés is. Még egy kicsi változás is úgy feltudja dobni a környezetedet. Egy friss csokor tulipán az asztalodon. Maga az instant tavasz:)

6, Válassz egy új tavaszi parfümöt:) Végre itt az ideje a könnyű illatoknak:)
7, Jöhetnek a tavaszi SZÍNES sminkek, körömlakkok. Éljen a Pasztell!:)
8,  Tavasszal mindenki szerelmes! Van aki elsőnek, van aki sokadjára, van aki újra és van aki egy tárgyba. A lényeg egy: TAVASSZAL BE VAGYUNK ZSONGVA!
9, A legjobb: Tavasszal van a tavaszi szünet, nőnap, húsvét, munkaszüneti napok. Ez mind mind egy ok az ünneplésre. Mivel már később sötétedik jöhetnek este a barátok filmezni, dumcsizni, borozgatni:)
10, A tizedik ok a napfény!
Reggel felkelsz világos van. Délután 6kor még világos van! Plusz ne felejtsük el, hogy a tavasz egy nagyon különleges évszak, Hisz nincs is mindenhol, csak a mérsékelt égövben!  Nekünk szerencsénk van, ugyanis ez a legboldogabb évszak:)



Én imádom a tavaszt! Remélem ti is:)





Sziasztok:)

9 megjegyzés:

  1. nagyon jó kis bejegyzés lett,én is imádom a tavaszt :)

    VálaszTörlés
  2. micsoda képek! bocsánat, hogy műveletlen vagyok,de mi az a kerózás?:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, nálunk így is mondják a biciklizést:) Mi kerózunk is:)ti nem?

      Törlés
    2. Még sose hallottam :D Nálunk tekerünk v dzsogázunk (minden mászkálásra használják:D)

      Törlés
  3. Jaj, ez most nagyon jól esett így reggelre :)Én hetek óta mondogatom, hogy már tavaszodik a levegő, tavaszodik :) muszáj szugerálni ;)
    és a tulipánok :)))))) nekem pont ezért, mert a tavaszt idézi, a kedvenc virágom :) szuper bejegyzés :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez most nagyon jól esett így reggelre :)Én hetek óta mondogatom, hogy már tavaszodik a levegő, tavaszodik :) muszáj szugerálni ;)
    és a tulipánok :)))))) nekem pont ezért, mert a tavaszt idézi, a kedvenc virágom :) szuper bejegyzés :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a kedvenc évszakom a tavasz úgyhogy már alig várom, hogy tényleg teljesen itt is legyen!Nagyon tetszett ez a bejegyzésed!

    VálaszTörlés
  6. jaj mar annyira erzem, h jon a tavasz :) remelem nem csal a megerzesem :D kedvenc evszakom nekem is a tavasz :)

    VálaszTörlés
  7. annyira jó kis bejegyzés lett:) imádjuk a tavaszt. lovelove.

    VálaszTörlés