2011. július 17., vasárnap

Julia and Julie

Tegnap láttam ezt a filmet és nekem nagyon tetszett, benne volt minden amit a bloggerkedésről gondolok,érzek....az,hogy néha a párom méltatlankodik, hogy elveszem tőle az időt a blog miatt, hogy néha nincs kedvem írni stb. Szóval jó kis film ez, 2 nő igaz történetével....:) szóval csak ajánlani tudom!













maga a story: 
Julie, a harmincas írónő alkotói válságban szenved. Elhatározza, hogy egy év alatt megfőzi az összes receptet, ami Julia Child híres, a francia szakácsművészetről írt könyvében található, és internetes blogban számol be az ezzel kapcsolatos élményeiről. Julia Child élete is megelevenedik, aki a második világháború után Párizsba költözik külszolgálatot teljesítő férjével. Az asszony elfoglaltságot keres és talál is magának. Érdeklődése a francia konyhaművészet felé fordul, felfedezvén, hogy az evés a társadalmi érintkezés egyik formája, és a hozzávaló ételt művészi módon is el lehet készíteni. Julie Powell regényéből.

jó mozizást:)

5 megjegyzés:

  1. .en is lattam, nekem is tetszett..:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszett ez a film, és ugye milyenek a férfiak? :D Az én párom is egész nap a gép előtt ül, de ha épp leül a tv elé, én meg írok egy bejegyzést, akkor azonnal megy a sírás, hogy vele nem is foglalkozok... :)

    VálaszTörlés
  3. Az egyik kedvenc filmem, olyan aranyos mind a két pár :D És olyan izgalmas is a sok költözés a főzés :D minden, ááááh megint meg kell néznem :P

    VálaszTörlés
  4. Szuper film!:)Egyik kedvencem,no meg Meryl:)

    VálaszTörlés